Транспорт вредности 0


Сигурност – Врачар а.д. располаже професионално обученом и опремљеним сектором, уско специјализованим за транспорте новца и других вредности.

Задаци редовног и ванредног прикупљања новца обављају се свакодневно широм Србије.

ВОЗНИ ПАРК

Изршиоци који поседују највише моралне и људске врлине обучавани су од еминентних стручњака из Института за безбедност, Полицијске Академије, Више школе унутрашњих послова, од којих стичу знања да врше процену ситуације, уочавају необичне појаве у понашању лица и самостално доносе одлуке а у кординацији са другим сегментима обезбедења. У циљу тренажног дрила сарадујемо са овлашћеним стрељанама и спортским клубовима.

РАДНИЦИ ОБЕЗБЕЂЕЊА

Опремљени су модерним возилима фабрички или наменски адаптираним за ову врсту делатности, Сва возила поседују одређени степен заштите сходно угрожености ове делатности.

ОПРЕМА УНУТАР ВОЗИЛА

Наоружање које се користи за извршење ових задатака је изабрано и прилагођено захтевима честих улазака и излазака из возила. Користе се пиштољски и револверски калибри до 9мм као и аутоматско оружје до калибра 7.62 мм.

Већина озбиљних финансиских институција у Србији користи наше услуге пратње и транспорта новца. Жао нам је што због тајности нисмо у могућности да вам наведемо неке од њих.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>